Üniversitemize ait Hobi Bahçeleri için yapılacak olan Sözleşme yayınlanmıştır.

Üniversitemiz arazilerinde bulunan hobi bahçeleri ile ilgili Bahçe Yönetimi kurulmuştur. İlgili yönetim bundan sonraki süreçte yetkili olacak olup sevk ve idara yönetim tarafından sağlanacaktır.

Sözleşmeler 12/09/2017 tarihi itibariyle Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü’nde imzalanmaya başlanacaktır.

Söz konusu sözleşmelerin imzalama işlemi ile birlikte kamelya yaptırmak isteyenlere ait listeler de oluşturulacaktır.

Hobi bahçelerinden yer kiralamış olanlar ile birlikte yeni başvurular da alınacaktır. Sözleşme imzalama işlemi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'nde olup süresi 31.10.2017 tarihine kadar devam edecektir. İlgili sözleşmeye ait damga vergisi 8 tl kira bedelinin ödeneceği hesaba kira bedeli ile birlikte ödenecektir.

İlgili sözleşmeye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Birinci tip kamelyamız demir profillerden yapılmış olan ve baçede örneği bulunan kamelyadır.

İkinci tip kamelyamız Ahşap profillerden yapılmış olan ve baçede 33 numaralı parselde örneği bulunan kamelyadır. resim için buraya tıklayınız.

Üçüncü tip kamelyamız Ahşap profillerden yapılmış olan ve baçede 82 numaralı parselde örneği bulunan kamelyadır. resim için buraya tıklayınız.